Meest recente vacatures:

Verkoopmedewerker Amersfoort

Wil jij werken voor de werkgever met het GOUDEN HART? Ben jij op zoek naar die uitdagende baan waarbinnen je jezelf uitstekend verder kunt ontplooien? Heb jij passie voor het Retail-vak en ben je een uitstekende motivator voor onze business? Dan nodigen we je uit om ons team te komen versterken!

Total Nederland NV richt zich op de circa 900 collega’s van Servauto Nederland BV, de 100% dochteronderneming die namens Total in Nederland ruim 100 tankstations exploiteert. Uitkeringsorgaan UWV heeft ons in 2018 uitgeroepen tot ‘werkgever met het gouden hart’ vanwege het werven en inhuren van mensen, die doorgaans maar moeilijk aan een baan komen. Wij werken in een groeiende organisatie waar veel ruimte is voor ondernemen en persoonlijke ontwikkeling. Om deze groei op succesvolle wijze te kunnen doorzetten zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Verkoopmedewerker (16-24 uur p/w) Total Zielhorst of Total de Middelaar te Amersfoort

Er worden regelmatig bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd en we bieden aan alle medewerkers diverse opleidingen en trainingen op het gebied van verkoop, veiligheid, productkennis en management. Onze arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform de CAO Tankstations en Wasbedrijven.

Wat ga je doen?
Je zult worden ingezet aan de kassa en springt op de andere locaties bij indien nodig. Iedere gast wordt begroet en krijgt persoonlijke aandacht. De shop en het buitenterrein zien er schoon en verzorgd uit. Je rekent brandstof en overige producten aan de kassa af, houdt de voorraad bij, ontvangt leveranciers en verwerkt alle bestellingen en de bijbehorende administratie. Je zult onregelmatige diensten werken, ook avond en weekend. Het team bestaat uit gemiddeld 12 collega’s en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het tankstation.

Wat heb je nodig?
In ieder geval een flinke dosis enthousiasme. Onregelmatige werktijden zijn voor jou geen punt, je bent flexibel en kunt deze baan combineren met een opleiding of gezin. Natuurlijk heb je goede communicatieve- en sociale vaardigheden. Om leuke lokale acties te bedenken en promoartikelen te verkopen gebruik je jouw commercieel talent. We vinden het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift. Een opleiding of ervaring in Retail is mooi meegenomen, net zoals kennis van HACCP richtlijnen.

Reacties graag voorzien van CV en een korte motivatie

NB: Een rijbewijs B en een auto is noodzakelijk om op de locatie te kunnen komen.