Meest recente vacatures:
Kunnen we je helpen?

Vakantiemedewerker ‘s-Heer Arendskerke

Het UWV heeft Total Nederland NV in 2018 uitgeroepen tot ‘werkgever met het gouden hart’ vanwege het aannemen van mensen die doorgaans moeilijk aan een baan kunnen komen. Ben jij op zoek naar die uitdagende baan waarbinnen je jezelf uitstekend verder kunt ontwikkelen? Heb jij passie voor het Retail-vak dan nodigen we je van harte uit om bij ons te komen werken! Total richt zich op de ruim 900 collega’s van Servauto Nederland BV, een 100% dochteronderneming die namens Total ruim 100 tankstations in Nederland exploiteert.

Er worden regelmatig bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd, waaronder ieder jaar een groot personeelsfeest met een thema. Hier worden goed presterende medewerkers en stations uitgebreid in het zonnetje gezet. Tevens zijn er individuele bonussen te verdienen. We bieden aan alle medewerkers diverse opleidingen en trainingen op het gebied van verkoop, veiligheid, productkennis en management. Onze arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform de CAO Tankstations en Wasbedrijven.


Vakantiemedewerker Bakery (20 uur p/w) Total Vliedberg te ‘s-Heer Arendskerke

Wat ga je doen?
Je wordt ingezet aan de Bakery en springt op andere locaties in de regio bij wanneer dat nodig is. De diensten zijn onregelmatig, daarmee bedoelen we overdag, maar ook nachten en weekends. Iedere gast wordt begroet en krijgt persoonlijke aandacht. De shop en het buitenterrein zien er schoon en verzorgd uit. Je rekent brandstof en overige producten aan de kassa af, houdt de voorraden bij, ontvangt leveranciers en verwerkt alle bestellingen en de bijbehorende administratie. Jij en je team zijn samen verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het tankstation.

Wat heb je nodig?
In ieder geval een flinke dosis enthousiasme. Onregelmatige werktijden zijn voor jou geen punt, je bent flexibel en kunt deze baan combineren met een opleiding of gezin. Natuurlijk heb je goede communicatieve- en sociale vaardigheden. Om leuke lokale acties te bedenken en promoartikelen te verkopen gebruik je jouw commercieel talent. We vinden het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift. Een opleiding in Retail of ervaring in de tankstation branche is mooi meegenomen.

Reacties graag voorzien van CV en een korte motivatie.

NB: omdat het een rijksweglocatie betreft dien je in bezit te zijn van een rijbewijs B en auto.