Het hele traject, vanaf energieproductie tot en met energieverbruik, vindt plaats bij Total. Dat betekent: we ontdekken de energie, produceren het en uiteindelijk zorgen we ervoor dat het terechtkomt bij degenen die het nodig hebben. Hierbij hoort natuurlijk een strategie: Total wil uitgroeien tot de grootste speler op het gebied van verantwoorde energie. Onze missie daarbij is: voldoende, goedkopere en schone energie leveren aan steeds meer mensen. Daar kun jij aan meewerken!

Werken bij een tankstation van Total Nederland betekent dat je deel uitmaakt van een grote multinational. Wereldwijd heeft Total bijna 100.000 werknemers. Die mensen werken verspreid over meer dan 130 landen. Alleen in Nederland heeft Total Nederland al bijna 350 vestigingen.

Samen met onze onafhankelijke zuster- en dochterondernemingen, dragen wij ons steentje bij aan de manier waarop de wereld beweegt en werkt. We zijn onze gasten van dienst met producten die technologisch zeer geavanceerd zijn en die de kwaliteit van leven verbeteren. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze gasten.

Bij Total Nederland hebben we vier kernwaarden die we altijd in ons achterhoofd houden: professionaliteit, respect, voorbeeldig gedrag en voortdurende zorg voor veiligheid en bescherming van het milieu. Ook voor jou zijn deze waarden dus belangrijk. We geven veel om mens en natuur en daarom zetten we ons altijd in voor goedkope, beschikbare en schone energie. Daarnaast vinden we onze gasten erg belangrijk. We benaderen hen altijd professioneel en respectvol. We waarderen het bijvoorbeeld enorm als je een leuk praatje maakt met onze bezoekers.

Als een van de belangrijkste spelers op energiegebied, doen wij een belofte: we leveren betaalbare energie aan een groeiende bevolking, we houden rekening met de strijd tegen klimaatverandering en we voldoen aan de nieuwe verwachtingen van onze klanten. Samen met ons werk jij dus ook hard om deze belofte waar te maken. Vooral aan het voldoen aan de nieuwe verwachtingen van onze klanten, kun jij je steentje bijdragen. Jij bent het aanspreekpunt voor onze gasten en daarmee ook het gezicht van Total. Iedere keer opnieuw inventariseer je wat de verwachtingen van onze bezoekers zijn en zet je alles op alles om daarop in te spelen. Alles voor een glimlach!

Cosie Concept
Yessss!!! We dit it! Total is met het Cosie concept door de consument gekozen als beste Foodservice bedrijf in de categorie Tankstations 2018!  Dat werd bekend gemaakt op vakbeurs Horecava in Amsterdam, waar de Foodservice Awards werden uitgereikt.

Door onze gasten beloond!
Dat consumenten ons als beste beoordelen is een hele eer, de kroon op ons werk. Want we hebben het afgelopen jaar flink aan de weg getimmerd. In 2018 hebben we onze COSIE-formule breed uitgerold binnen Café Bonjour. COSIE staat voor Coffee, Sandwich, Inspiration & Experience. Daarmee zetten we in op kwaliteit en beleving. Met baristakoffie, verse sapjes en culinaire sandwiches, gepresenteerd in een moderne en sfeervolle omgeving geeft Café Bonjour je het restaurantgevoel. COSIE maakt het tankstation tot een plek waar weggebruikers graag komen én terugkomen. Deze award is een mooie bevestiging van onze inspanningen.

20.000 stemmen
De Foodservice Awards, die dit jaar voor de eerste keer werden uitgereikt, maken deel uit van een groot onafhankelijk consumentenonderzoek. De afgelopen maanden beoordeelden 20.000 consumenten foodservice bedrijven in verschillende categorieën op aspecten als prijs, kwaliteit, samenstelling van het assortiment, deskundigheid en klantvriendelijkheid. Total scoorde in de categorie ‘Tankstations’ het hoogst en kwam als winnaar uit de bus.